top of page

Vila Real de Santo Antonio

Algarve, Portugal

De oorspronkelijke stad, Vila de Santo António verzonk in de zee, die in de loop van de zestiende en zeventiende eeuw steeds meer land wegspoelde. Het vissersdorpje dat hierna op deze plaats werd gebouwd, werd door de aardbeving van 1755 verwoest.

Vila Real de Santo Antonio, met 13.365 inwoners had één van de grootste visserij- en commerciëlehavens van de Algarve. Nu worden er jachten gebouwd voor de export. 

Het zal u opvallen hoeveel lekkernijen en zoetigheden u tegen zult komen. Vers gebakken taarten en koekjes, eigen gemaakte jam en heerlijke likeuren in diverse smaken.

De laatste jaren is dit stadje steeds meer intrek vanwege de leuke winkelstraatjes, cafe's en typische Portugese restaurants. Ook sportploegen boeken steeds vaker Vila Real SA, want het sportcomplex is maar maximaal 7 minuten lopen van uw verblijf.

Reeds 8 jaar organiseren wij van Montegordo-online in Vila Real de Santo Antonio Fado avonden, die door vele gasten van heinde en ver bezocht worden.

Super weekend arrangement

Voor groepen bieden wij de mogelijkheid om te kunnen verblijven in Vila Real de Santo Antonio en genieten van het mooie oost Algarve.

Dagen met leuke activiteiten, in de avond diner fado show en de volgende dag een gezellige bootrip. 

Super weekend arrangement, vraag naar de mogelijkheden.

 

Groeps uitje

Een gezellig dagje uit in Vila Real de Santo Antonio inclusief een lunch/diner 20 euro/pp, vraag naar de mogelijkheden en laat het ons tijdig weten

​             

bottom of page