top of page

Fado de Barco

12 Maart 2023

Een onvergetelijke live Fado event met historische verhalen en waar een Portugese glas wijn of port en een Portugese tapas niet mag ontbreken.

U vertrekt vanaf de haven van Vila Real de Santo Antonio waar u 3 uur gaat varen op de rivier de Guadiana welke gelegen is tussen Portugal en Spanje, een rivier met veel historie en weemoed.

 

 

Unieke Fado ervaring op de Rio de Guadiana

 

 

Beleef met ons een unieke Live Fado ervaring op de Guadiana rivier die u nog lang zal herinneren, neem plaats en geniet van muziek en zang rechtstreeks uit de Portugese ziel. liederen die vertellen over gevoelens, liefdesverdriet, heimwee en met weemoed naar het eerdere geluk.

Een uniek 3 uur durende Fado boot tour waar u los van het vaste land gaat varen op de Guadiana river en waar u in alle rust kunt genieten van het mooie Portugese en Spaanse landschappen en waar de Fado muziek u meeneemt naar ultime momenten.

De fadista zal u in vervoering brengen met hem/haar geweldige krachtige stem om u te laten voelen dat Fado muziek in het hart zit en nooit verloren mag gaan en droom weg luisterend naar de onwaarschijnlijke meesterlijke gitaar begeleiding.

Tijdens het event heeft u de gelegenheid om kennis te maken met de proffesionele artiesten, om unieke foto's te maken voor u een blijvende herrinering en u ontvangt een leuk Fado presentje.

In 2011 is de Fado, door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed van de Mensheid, een zwarte omslagdoek, een Portugese gitaar, een stem en veel gevoel; dit eenvoudige beeld tekent de Portugese wereldmuziek Fado, tegenwoordig een erkend symbool van Portugal.

WhatsApp Image 2023-01-28 at 17.47.27.jpeg

12 Maart 2023

Aanvang: 14:00 uur

Vertrek: haven Vila Real de Santo Antonio

Prijs: € 32,50/p.p.

Inclusief, per persoon

Barco do Fado

1x Wijn

1x Port

1x Tapas

Presentje

Alleen reserveringen.

Transfer nodig

Laat het ons weten

3 uur durende programma:

Vertrek Vila Real de Santo Antonio

1e part Fado muziek

2e part Fado muziek

3e part Fado muziek

4e part Fado muziek

Aankomst Vila Real de Santo Antonio

Fado de barco (1).jpg

Groepsboekingen

Voor groepen is het ook mogelijk op een dag wat voor jullie het beste is, laat het ons tijdig weten

Misschien verblijft u met uw groep buiten onze area ook geen probleem indien nodig organiseren wij in overleg met u de bus transfer(extra kosten)

Minimaal 45 personen.

Inclusief diner en overnachting 

(15 Sept - 15 Juni)

Vila Real SA

2 personen € 120,00 

2 dagen verblijven in Vila Real de Santo Antonio en genieten van Portugese fado muziek op de boot met in de avond een diner.

Contact

Voor meer informatie en boekingen graag mailen of bellen/ Whatsapp

Mobiel: 00351- 963 634 078 (NL - DE - ENG)

                         966 089 341 (PT- ES - FR)

Email: montegordo-online@hotmail.com

bottom of page